Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czy forum posiada czytnik RSS
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
photographus
Jak w temacie. Jeśli jest możliwość chciałbym go sobie ustawić. Proszę o odpowiedź kogoś, kto "siedzi" w temacie
pozdrówka
madzeska
A ja tak przy okazji chciałabym się dowiedzieć co to jest i jak się z tego korzysta...zawsze mnie to zastanawiało... zz_crazy.gif
Kai Wren
Na razie nie ma i ja go niestety ustawić nie mogę - jak zwykle spora przepaść między ustawieniami admina a root admina.
Natomiast napiszę Adamowi, żeby wziął to pod uwagę przy pisaniu nowego silnika.
madzeska
foch.gif idę do wujka Googla może on mi odpowie...
photographus
CYTAT(madzeska @ Mar 22 2010, 13:57 ) *
foch.gif idę do wujka Googla może on mi odpowie...

Czytnik RSS to takie "ustrojstwo", że jakby np to forum go miało (najczęściej występuje w formie pomarańczowej ikonki) i byś sobie weń kliknęła, a następnie podała swój mail, to każdy nowy post pojawiający się na tym forum byłby od razu kierowany do Ciebie na maila w formie informacji o nowym wątku.
Trochę zagmatwałem, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś.
pozdrówka
wiosna
CYTAT(photographus @ Mar 22 2010, 09:52 ) *
Czytnik RSS to takie "ustrojstwo", że jakby np to forum go miało (najczęściej występuje w formie pomarańczowej ikonki) i byś sobie weń kliknęła, a następnie podała swój mail, to każdy nowy post pojawiający się na tym forum byłby od razu kierowany do Ciebie na maila w formie informacji o nowym wątku.
Trochę zagmatwałem, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś.
pozdrówka

a to nie to, co mozesz ustawic w panelu kontrolnym??
photographus
CYTAT(wiosna @ Mar 22 2010, 16:56 ) *
a to nie to, co mozesz ustawic w panelu kontrolnym??

Nie - tam ustawiasz powiadomienie o odpowiedzi na dany wątek a RSS informuje o nowych postach na całym forum crazy.gif
madzeska
Dziękówka biggrin.gif
wiosna
CYTAT(photographus @ Mar 22 2010, 11:08 ) *
Nie - tam ustawiasz powiadomienie o odpowiedzi na dany wątek a RSS informuje o nowych postach na całym forum crazy.gif

wiem, ze to nie to samo, ale z braku laku.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.