![]() ![]() |
Feb 17 2010, 15:22
|
|
|
Mentor ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 4,732 Dołączył: 4-November 06 Skąd: Pomorskie Użytkownik nr: 3,056 |
Hejka, podłączę się tutaj. Czy na kolację można zjeść indyka czy tylko kurczak dozwolony? Pzdr ależ wcinaj na zdrowie! i świninę możesz o tej porze czasem zjeść, choć oczywiście lepiej już do niej darować sobie majonezowo-śmietanowe sosy i parmezanowe panierki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Feb 17 2010, 15:36
|
|
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 338 Dołączył: 17-February 09 Skąd: Kraków Użytkownik nr: 12,823 |
Dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Feb 17 2010, 21:02
|
|
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 613 Dołączył: 9-January 09 Skąd: Świdnica Użytkownik nr: 11,079 |
ależ wcinaj na zdrowie! i świninę możesz o tej porze czasem zjeść, choć oczywiście lepiej już do niej darować sobie majonezowo-śmietanowe sosy i parmezanowe panierki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja uwielbiam tłuszczowe kolacje mniam |
|
|
|
Feb 17 2010, 22:01
|
|
|
Mentor ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 4,732 Dołączył: 4-November 06 Skąd: Pomorskie Użytkownik nr: 3,056 |
ja uwielbiam tłuszczowe kolacje mniam ja też (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IMO dają wiecej możliwości - co nie znaczy, że zrezygnowałam z moich ulubonych makaronów czy kasz - przerzuciłam je po prostu do zestawów śniadaniowych, dzięki czemu i one się urozmaiciły poza standardowe płatki i chleb |
|
|
|
Feb 18 2010, 05:55
|
|
|
jaki tam mentor cały czas się ucze... ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,479 Dołączył: 4-March 09 Skąd: tarnobrzeg Użytkownik nr: 13,044 |
ja tam jakoś nie umiem skomponowac posiku tłuszczowego bez złych tłuszczy dlatego jak nie ide do pracy to raczej nie jem takich kolacji...
|
|
|
|
Feb 18 2010, 18:14
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: 23-March 09 Skąd: Kraków Użytkownik nr: 13,329 |
Kombinuję kolację węglową - i tak:
- chudzielca nie wolno, tak? - makaron do 100 gr ( szklanka i ciut suchego) - warzywa prawie dowolne więc coś takiego jak makaron z sosem tj - pomidory własne ze słoika ( bez cukru), połowa dużej papryki, z kefirem O % wystarczy? - mufinki albo naleśniki można wieczorem??? |
|
|
|
Feb 18 2010, 18:21
|
|
|
jaki tam mentor cały czas się ucze... ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,479 Dołączył: 4-March 09 Skąd: tarnobrzeg Użytkownik nr: 13,044 |
Kombinuję kolację węglową - i tak: - chudzielca nie wolno, tak? - makaron do 100 gr ( szklanka i ciut suchego) - warzywa prawie dowolne więc coś takiego jak makaron z sosem tj - pomidory własne ze słoika ( bez cukru), połowa dużej papryki, z kefirem O % wystarczy? - mufinki albo naleśniki można wieczorem??? chudzielca wolno tylko nie wszystkim służy... makaron oki warzywka dowolne, do węgli możesz też gotowana marchewkę czy groszek a ta papryka to wagowo ci zrównoważyła reszte?? produkty z mąki pp tylko do 12... niestety... |
|
|
|
Feb 18 2010, 19:06
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: 23-March 09 Skąd: Kraków Użytkownik nr: 13,329 |
wyszlo mi wiecej pomidorow i papryki niz makaronu, ledwo zjadlam....
trochę się gubię w organizacji forum, szukam "moich" wątków, ale może kwestia czasu.... słodkiego mi się dzis nie chcialo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Feb 18 2010, 20:24
|
|
|
ja tam mogę słodkie zawsze i wszędzie... a dupa rośnie...
|
|
|
|
Feb 19 2010, 00:50
|
|
|
zwykła M&M-mka ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 5,092 Dołączył: 10-November 08 Skąd: ...z Mazur :o) Użytkownik nr: 8,872 |
chudzielca wolno tylko nie wszystkim służy... makaron oki warzywka dowolne, do węgli możesz też gotowana marchewkę czy groszek a ta papryka to wagowo ci zrównoważyła reszte?? produkty z mąki pp tylko do 12... niestety... Baś, pytania do pytań. Jak bedziesz odpowiadac w kazdym wątku, to z rozumem sie nie polapiesz odpowiadając w koło to samo... (IMG:style_emoticons/default/crazy.gif) |
|
|
|
Feb 19 2010, 01:21
|
|
|
Baś, pytania do pytań. Jak bedziesz odpowiadac w kazdym wątku, to z rozumem sie nie polapiesz odpowiadając w koło to samo... (IMG:style_emoticons/default/crazy.gif) tak jest święta racja... jak ty to robisz że zawsze jesteś taka mądra?? ja tez tak chciem... |
|
|
|
Feb 19 2010, 01:41
|
|
|
zwykła M&M-mka ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 5,092 Dołączył: 10-November 08 Skąd: ...z Mazur :o) Użytkownik nr: 8,872 |
tak jest święta racja... jak ty to robisz że zawsze jesteś taka mądra?? ja tez tak chciem... Nie podlizuj się! (IMG:style_emoticons/default/crazy.gif) I tak Cie uwielbiam!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jesteś bardzo mądra i masz serducho jak stodoła!! (gdybyś miała wątpliwość, to to jest duuuuuuuuuży komplement z ta stodołą.) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 19:33 |