![]() ![]() |
Jul 26 2010, 12:25
|
|
|
Mentor Mentorski Inkwizytorski ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 7,492 Dołączył: 9-June 08 Skąd: Cieszyn Użytkownik nr: 7,780 |
Wszelkie UWAGI co do ulepszenia, posprzatania forum proszę wpisywać tutaj, aby każdy miał do nich wgląd i mógł skomentować.
Macie jakieś skargi ? Wnioski ? -- wpisujcie je własnie tutaj. |
|
|
|
Jul 26 2010, 15:36
|
|
|
Student ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 203 Dołączył: 19-June 04 Użytkownik nr: 2 |
Wszelkie UWAGI co do ulepszenia, posprzatania forum proszę wpisywać tutaj, aby każdy miał do nich wgląd i mógł skomentować. Proponuje zmianę skryptu forum na lepszy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 26 2010, 15:56
|
|
|
Mentor Mentorski Inkwizytorski ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 7,492 Dołączył: 9-June 08 Skąd: Cieszyn Użytkownik nr: 7,780 |
No Adminie to już od Ciebie zależy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja mam ograniczone pole do popisu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na tyle na ile mi umiejętności i możliwości moderatorskie pozwolą to postaram się troszkę uporządkować forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Spamerek |
Jul 26 2010, 15:56
|
![]() Ads |
|
|
|
|
Jul 27 2010, 10:08
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: 28-May 10 Skąd: Bogatynia Użytkownik nr: 20,252 |
Fajna byłaby taka opcja dodawania wyrazów z podpowiedziami kontekstowymi, które mówiłyby o różnych znanych produktach. Np. w menu piszę sobie "chleb PP z Lidla" - to mi się w tekście podświetla, a po najechaniu widać np. fotkę + skład.
Takie podpowiedzi musiałyby być definiowane oczywiście przez obsługę forum. |
|
|
|
Jul 27 2010, 10:31
|
|
|
kabalistyczny neurastenik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 3,539 Dołączył: 3-December 08 Skąd: z otchłani straszliwej żem ja.. Użytkownik nr: 9,532 |
a czy mysleliscie o platnym serwerze?ja wiem,ze to jest ryzyko..ale jezeli kazdy dorzuci po 2-5 zloty na rok to damy rade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 27 2010, 10:35
|
|
|
Rockstar ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,288 Dołączył: 13-April 08 Użytkownik nr: 7,401 |
Wszystko co opisałaś jest dobre. I wszystko da się wprowadzić w jeden bardzo prosty sposób: zmianę skryptu o czym już wspomniał admin. Słownie ten skrypt to porażka. Najlepiej wgrać jakiś zmodyfikowany polski gdzie będzie dużo funkcji i prosta obsługa. Co do baneru to jakby co mogę się zająć.
|
|
|
|
Jul 27 2010, 13:35
|
|
|
Iris ze skryptem to spokojnie, nie szalej. Narazie zajmij się napisaniem instrukcji obsługi forum dla świezynek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 01:17 |